EV İŞLERİ YARDIMCISI


Ev işlerinde yardımcı olmak üzere yanınıza bir kişi alabilirsiniz. Böylece evin tüm yükleri sizin üzerinize kalmamış olur, işleri paylaşarak yaparsınız. Ev işleri yardımcıları genellikle çalışan ailelerin tercihi olmaktadır. Aynı zamanda yaşlı kişiler de birçok işte zorlandıkları için veya erken yoruldukları için ev işleri yardımcısına ihtiyaç duyarlar. Bir diğer tercih eden kesim ise hasta kesimdir. Hastalıkları nedeni ile tüm işleri yapamadıklarından dolayı işinde profesyonel bir ev işi yardımcısı ile bu sorunlarını kolay bir şekilde çözebiliyorlar. Bu kapsamda As İlkem Danışmanlık olarak sizlere işinde uzman olan ev işleri yardımcılarını sunmaktan gurur duyarız. Bünyemizde uzun yıllardan beri çalışan ve işini profesyonel bir şekilde yapan ekibimiz ile sizlere hizmet vermekteyiz. Talebinize göre günlük, haftalık ve aylık olarak ev işleri konusunda yardımcı olacak kişileri firmamıza başvurarak tanıyabilirsiniz. İşe alım yapılmadan önce birebir olarak görüşme sağlanarak işler hakkında detaylı bilgi alabilir, çalışacağınız kişiyi yakından tanıyabilirsiniz.

Ev İşleri Yardımcısı Konusunda Önemli Hususlar

Yardımcıların işlerini severek yapması çok önemlidir. İşinden memnun olmayan kişiler sizleri büyük zararlara uğratabilirler. Değerli eşyalarınızı silerken veya toplarken zarar görme gibi durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Bu durumun farkında olduğumuz için bünyemize kattığımız elemanlar ile birebir görüşme sağlayarak işini severek yapacağından emin oluyoruz. Ayrıca daha önce çalıştığı kişiler ile iletişim kurarak memnun kalıp kalmadıklarını soruyoruz. Herhangi bir olumsuzluk durumunda ise işi alım gerçekleştirmiyoruz. Ev işleri yardımcısı temin etme konusunda bizlere güvenebilirsiniz. İşe aldığımız kişilerin CV’sine daha önceki referansları ekleyerek sizlerin de bilgi alabileceğiniz şekilde açık bırakmaktayız.

Ev işleri yardımcısı alacağınız kişiler gerek temizlik gerekse başka işler yapacağından dolayı evinizde dolaşacaktır. Durum böyle olunca tüm eşyalara erişebilme imkanı olur. Ev işlerinde yardımcı olarak tutacağınız kişinin güvenilir olması oldukça önemlidir. Güvenli kişileri bulmak ise günümüzde oldukça güç bir iştir. Dolayısı ile As İlkem Danışmanlık olarak sizleri bu iş ile uğraştırmıyoruz. Firmamıza bağlı kişiler bize hizmet verdikleri için evinizden herhangi bir eşya kayıp durumu söz konusu dahi olamaz. İş ahlakı sahibi kişilerden oluşan ekibimiz ile bunun garantisini vermekteyiz.

Ev İşleri Yardımcısında Olması Gereken Özellikler

  • Ev işleri konusunda yardıma ihtiyacınız olduğunda aradığınız kişilerin büyük bir sabır göstermesi gerekir. Eğer işinden memnun olmayan ve hoşgörü göstermeyen kişiler ile çalışırsanız işleriniz yarım yapılır veya istediğiniz gibi olmaz.
  • Hoşgörü her ev işleri yardımcısında olması gereken özelliktir.
  • Temizlik konusunda ve ev işleri konusunda tecrübeli kişiler olmalıdır.
  • Ev işleri yardımcılığı seminerleri ve eğitimlerine katılan kişilerden seçilmelidir.
  • Bol referansa sahip ev işleri yardımcıları olmalıdırlar. Böylece mahcup ve zor duruma düşmezsiniz.
  • Firma bünyesinde hizmet vermeleri gerekmektedir. Böylece herhangi bir sorun durumunda şikayet edebileceğiniz bir yer olur.